Exclusieve Italiaanse vloeren bij Romano

09 juni 2010 07:00

MARKERKANT - Wie op zoek is naar de mooiste en allerbeste kwaliteit vloeren, is bij Romano Vloeren aan het goede adres. Drie weken geleden opende eigenaar Ernesto Romano zijn showroom aan de Markerkant 1206. Puur 'Italian Design'. Topmerken zoals Casa Dolce Casa, Cerdomus, Leonardo Ceramiche, Sant'Agostino en Caesar.


Zijn voorliefde voor de Italiaanse stijl en kwaliteit komt wel degelijk ergens vandaan. Romano: "Ik ben een geboren en getogen Italiaan, dus komen veel van de vloeren direct uit Italië. Daarnaast komt mijn familie in Italië ook 'uit de vloeren', dus die hebben me in contact gebracht met de Nederlandse importeurs. Zo heb ik altijd het nieuwste van het nieuwste."
Vooral de tegels, marmer en natuursteen komt uit Italië. "Het marmer komt voornamelijk uit Bologna, dat staat prachtig in de badkamer maar kan natuurlijk ook prima in de woonkamer. Maar voor de badkamer heb ik exclusief marmer. Ook 'Modena' komt uit deze stad. Dit is van een zeer bekende fabrikant, namelijk Casa Dolce Casa."
Romano Vloeren is specialist op het gebied van vloertegels, natuursteen, marmer, multi-planken, houten vloeren en vloerverwarming. De vloertegels zijn in alle afmetingen en prijsniveaus leverbaar. "Topmerken vloeren maar ook veel aparte ontwerpen", zegt Romano enthousiast. "Maar voor wie de vloeren eens goed wilt bekijken, moet zeker even langskomen in de showroom! Bijvoorbeeld de Ridder-vloeren. Dat zijn parketvloeren van massief hout. Dat wordt op maat gemaakt zodat het hout ervoor uit één boom komt. Want niet elke boom is hetzelfde en zo voorkom je kleurverschil. Die vloeren zijn echt prachtig." Ook voor exclusief laminaat is Romano Vloeren hét adres.

Actie in juni

De hele maand juni geeft Ernesto Romano 10 procent korting op alle vloeren en vloerverwarming.
Romano Vloeren

Markerkant 1206-00
1314 AK Almere
036-5212058
www.romanovloeren.nl