Extra korting tot zaterdag 13 decemberHizi Hair doet alles voor de klant

26 november 2008 08:00

ALMERE - Sylvia Paçuku is sinds 1 februari 1999 eigenaresse van kapsalon Hizi Hair aan de Spoordreef in Almere Stad. Destijds was het nog Haarmode 2000, later is deze naam veranderd in Hizi Hair. Inmiddels is de salon verbouwd en zijn afgelopen vrijdag de (vernieuwde) deuren geopend.


Hizi Hair onderscheidt zich door extra aandacht, kwaliteit en service te geven aan de klant. Sylvia Paçuku: "De klant krijgt bij ons een hoofdhuidmassage tijdens het wassen en een massagestoel zorgt voor de rest van de rug en kuiten tijdens het wassen. Verder kunnen klanten gebruikmaken van internet tijdens het wachten. Onze wachttafel is uitgerust met internet met een snelle verbinding."
Voor dames die twijfelen welke kleur hun goed staat, kunnen een kleuranalyse laten doen door middel van kleurenshawls en voor heren heeft Hizi Hair een snelle behandeling van vijf minuten voor het verminderen van de grijze haren. Deze behandeling heet Men's Color. "Verder serveren we tussen de middag een tosti en op de koopavonden een wijntje of een biertje met een lekker nootje erbij", vertelt Sylvia. "Kortom alles voor de klant!"
De kapsters van Hizi Hair werken zonder afspraak. De openingstijden zijn: maandag en dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Vanwege de verbouwing krijgt elke klant op een behandeling bij Hizi Hair tot zaterdag 13 december vijf euro korting.

HiziHair

Spoordreef 47
Almere
036-5330505