Extra winterkilootjes er af trainen met Livera

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - Mevrouw Beerens en mevrouw Van Leeuwen hebben zaterdag 11 oktober uit handen van Angenita Last van Livera Stadshart Almere en Livera Almere Buiten een crosstrainer ontvangen. Zij wonnen deze crosstrainer naar aanleiding van een actie van Livera in samenwerking met Intersport.


Live life love Livera staat voor verzorgen, verwennen én verleiden. Livera heeft haar klanten op maar liefst 136 crosstrainers getrakteerd. Eind september tot en met begin oktober ontving elke klant bij een aankoop bij Livera een actiekaartje. Op deze actiekaartjes konden de klanten hun gegevens invullen en deze bij de winkel inleveren. In de Livera winkel van Almere Centrum en Almere Buiten werden er aan het einde van de actieperiode de kaartjes van mevrouw Beerens en mevrouw Van Leeuwen getrokken en werden zij uitgenodigd om de prijs op feestelijke wijze in ontvangst te nemen in het Livera filiaal van het nieuwe Stadscentrum. Ze waren aangenaam verrast.


Succesvolle actie

Deze actie is wederom zeer succesvol verlopen. Vele klanten hebben enthousiast meegedaan en uit een enquête is gebleken dat dergelijke acties én de Livera nieuwsbrief hoog gewaardeerd worden. Om deze reden blijft Livera, ook in de toekomst, haar klanten verwennen. Om op de hoogte gehouden worden van nieuwe acties en collecties kan men zich aanmelden voor de Livera nieuwsbrief op Livera.nl.