Fantastisch feest voor Dennis

10 mei 2010 07:00

HAVEN CENTRUM - Vrienden van de Almeerder Dennis van der Zeijden organiseren op zaterdag 26 juni een feest voor hem. 'Dance4Dens', wordt gehouden op de partyboot Moby King die vertrekt vanuit de havenkom. Met de opbrengst van de kaartverkoop wordt Dennis en zijn gezin een geweldig cadeau aangeboden.


In maart 2007 werd bij Dennis een forse tumor in zijn rechterbeen geconstateerd. Chemokuren hadden niet het gewenste effect en het gevolg was dat in juni 2007 het been geamputeerd moest worden. Sindsdien leeft hij met een prothese. Nadat er meer uitzaaiingen waren geconstateerd in zijn longen kreeg hij onlangs de status 'uitbehandeld'. Op dit moment is hij bezig met een experimentele kuur via het Nederlands Kanker Instituut, het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

In de stijl van Dennis


Vrienden van Dennis Arian Lenting, Sabrine van Straaten en Rob Chin waren van mening dat er iets moest gebeuren. "De status 'uitbehandeld' was een ongelofelijke schok voor iedereen. Voor de stichting van Dennis, voor hemzelf en zijn gezin. We willen iedereen eens goed in het zonnetje zetten, omdat er op deze aardkloot maar weinig mensen rondlopen die het leven zo weten te waarderen, zoveel kracht uitstralen en zoveel voldoening geven als Dennis. Hij is zo dankbaar, mentaal sterk en toont zoveel belangstelling voor zijn medemens. En dat doet hij allemaal zonder zelf een goede garantie op een toekomst te hebben. Dat is Dennis. Onze erkenning kan niet anders dan geheel in zijn stijl: met een feest."

Moby King


Zaterdag 26 juni vertrekt de partyboot MobyKing om 18.00 uur uit de havenkom van Almere Haven. Om 23.00 uur is de boot weer terug. Verschillende DJ's werken belangeloos mee, waaronder DJ Dennis Verheugd van Radio 538, Valerio Zeno van BNN, DJ Original, DJ T.D.S. en DJ Sansation. Het wordt een feest voor jong en oud. Kaarten kosten 27,50 euro, dat is inclusief hapjes en drankjes.
Kaartjes zijn te koop bij Be Active! aan de Kadegriend 17 in Almere Haven. Kijk voor meer info op www.dance4dens.com of dance4dens.hyves.nl.