FC Omniworld start seizoen officieel in De Eemhof

27 augustus 2009 06:58

ALMERE - Voetbalclub FC Omniworld heeft dinsdagavond 18 augustus het seizoen 2009-2010 officieel geopend op het terrein van Center parcs De Eemhof. De selectie werd tijdens deze kick-off voorgesteld aan de businessclub van de BVO.


De sponsors en businessclubleden kregen een promotiefilm te zien over de club, evenals enkele leuke compilaties. De film is gemaakt door 1:1 producties, die ook de kick-off op beeld heeft vastgelegd.
De aanwezigen kregen voor de bijeenkomst de gelegenheid om vragen in te sturen voor technisch manager Jeffrey Kooistra, directeur Rien Timmer en Herman Koster, voorzitter van de businessclub. Ter sprake kwam uiteraard de veelbesproken degradatieregeling in de Jupiler League. Ook werden vragen gesteld over de businessclubactiviteiten, de technische invulling en onder welke naam FC Omniworld na dit seizoen door het leven gaat. Daar kon overigens nog geen antwoord op gegeven worden.
Na de vragenronde werd de selectie aan de aanwezigen gepresenteerd. Het spits werd afgebeten door trainer Henk Wisman, gevolgd door de technische staf en 'last but not least': de selectie.
Na afloop van de presentatie was er de gelegenheid voor de businessclubleden om te netwerken onder het genot van een drankje en barbecue. In de informele sfeer gaf de selectie ook een eigen versie van de hit 'Tuintje in mijn hart' ten gehore.