Feest bij Apollo City Centre

08 april 2009 07:00

STAD CENTRUM - Apollo Hotel Almere City Centre, het hotel aan de Koetsierbaan 2 in het stadshart, vierde donderdag 2 april het 1-jarig jubileum. Met een receptie in de hal van het enige viersterrenhotel in Almere werd het jubileum gevierd.


Onder de aanwezigen bevonden zich klanten, relaties, leveranciers en collega's van Apollo Hotels & Resorts. Onder het genot van een hapje, drankje en muzikale entertainment wordt deze bijzondere dag op feestelijke wijze ingevuld.
Het Apollo Hotel opende op 1 april 2008 haar deuren in het stadshart en is daarmee het enige viersterren hotel in Almere.
Het afgelopen jaar is gebleken dat een goed viersterrenhotel in het centrum van de stad een aanwinst is voor het bedrijfsleven van Almere. Het zijn dan ook vooral zakelijke gasten die er met regelmaat verblijven.

Iedere vestiging is uniek

Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Iedere vestiging is volkomen uniek, met een eigen karakter, invulling en sfeer.
De 117 designkamers in Apollo Hotel Almere City Centre hebben speciaal ontworpen meubels en de comfortabele conferentiezalen bieden plaats aan groepen tot negentig personen. Comfortabel slapen, heerlijk eten en ontspannen vergaderen; dat is waar het om draait bij Apollo Hotel Almere City Centre.
Apollo Hotel Almere City Centre
Koetsierbaan 2
1315 SE Almere
036-5274500
www.apollohotelsresorts.com/almere