Feest bij Oma's 3D Supermarkt

01 oktober 2008 07:00

ALMERE - De Oma's 3D Supermarkt aan de Markerkant 1205-07 bestaat twee jaar. "Ik ben nu echt een zaak van belang op hobbygebied!", zegt eigenaresse Netty Leurs trots.


Bij Oma's 3D Supermarkt is van alles te vinden op het gebied van kaarten maken. Voor kinderen, ouderen maar ook voor mensen met een beperking, beginners en gevorderden.
Netty is de zaak klein begonnen, maar heeft inmiddels een pand dat drie keer zo groot is als twee jaar geleden. "Ik geef nu ook workshops kaarten maken. En daar is veel vraag naar. We hebben workshops kaarten maken met kralen, encausting, borduren, eigenlijk alles. Ja, je kunt veel doen met een kaart. Soms zijn mensen wel een dag of anderhalve dag bezig met het maken van één kaart", zegt Netty.
De workshops worden nu gegeven op dinsdagmiddag en donderdagavond, maar dat wordt binnenkort uitgebreid met meer dagen. Netty heeft onlangs nog een workshop kaarten maken gedaan met kinderen van 4 jaar. "Kaarten maken is echt voor iedereen. Voor zulke kleine kinderen hebben we uitdrukkaarten en speciale tape om te plakken. En het is ook voor jongens, die doen het vaak nog leuker dan de meisjes!"
Voor mensen die minder goed kunnen zien verkoopt Netty loeplampen, die nu vanwege het jubileum van 39,95 voor slechts 29,95 euro over de toonbank gaan. "Echt iedereen is nu aan de loeplamp. Ze zijn heel erg handig voor wie minder zicht heeft. Deze lamp is echt groot in het klein zijn!"
Sinds deze week heeft Netty nieuwe kasten met kraaltjes van het merk Rocailles en een ruime collectie van ruim 140 kleuren pastel kleurpotloden.
Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Oma's 3D Supermarkt

Markerkant 1205-07
1314 AJ Almere
036-5345472
www.3dsupermarkt.nl