Feestelijk jubileum bij Trip Notarissen

24 april 2020 00:00

ALMERE – Hoewel de coronamaatregelen het bedrijf dwong tot wat aanpassingen, is deze week toch het feestelijke jubileum gevierd van notaris Mischa Berkenbosch. Berkenbosch vierde zijn 20-jarige jublieum als notaris bij het oudste notariskantoor van Almere en dat was reden voor taart en een speech.

Het is 25 jaar geleden dat de destijds kandidaat-notaris Mischa Berkenbosch in dienst trad bij Trip Notarissen en 20 jaar geleden dat Berkenbosch werd benoemd tot notaris. Trip Notarissen is in 1982 opgericht in Almere en was daarmee het allereerste notariskantoor van Almere. Inmiddels heeft het bedrijf 14 medewerkers, waarvan het merendeel al meer dan 20 jaar werkzaam is bij het bedrijf. "Ik denk dat dat komt door de werksfeer. We zijn allemaal loyaal en noemen het kantoor ook wel onze tweede familie. En dat is niet alleen figuurlijk, want ook letterlijk werken er veel familieleden met elkaar. We zijn een hechte groep."

Afstand

De hechte groep wilde het jubileum van Berkenbosch graag vieren, maar dat moest met de coronamaatregelen toch anders dan gepland. "We hebben het vooral op afstand gevierd", vertelt Berkenbosch. De jubilaris ontving een taart met daarop een foto van alle collega's. "Het uit eten gaan en elkaar de hand schudden volgt later nog, we houden het tegoed," belooft Berkenbosch.

Uniek

Ook het notariskantoor moet in deze tijd vanwege de coronamaatregelingen de nodige aanpassingen doen. Waar het voorheen druk was op kantoor, worden nu alleen nog cliënten ontvangen voor een ondertekening. En zelfs dat gebeurt soms op uitzonderlijke wijze, vertelt Berkenbosch. "Deze week moest een oude dame haar testament ondertekenen. Toen ben ik naar haar huis gegaan, heb de papieren door de brievenbus gedaan en hebben we door het raam heen onze handtekeningen gezet. Zoiets is uniek natuurlijk, dat heb ik in de 25 jaar dat ik bij Trip Notarissen werk, nog niet eerder meegemaakt."

Jubilaris Berkenbosch snijdt de taart aan. (Foto: aangeleverd)