Feestelijke maand in het Flevoziekenhuis

07 december 2011 06:00

STAD CENTRUM - Het Flevoziekenhuis organiseert in december voor patiënten en medewerkers allerlei feestelijkheden vanwege Kerstmis. De activiteiten voor patiënten en bezoekers zijn gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom.


De Flevo Ziekenomroep verzorgt zaterdag 10 december vanaf 19.30 uur een kerstconcert in de binnenstraat van het ziekenhuis. Het programma komt tot stand in samenwerking met Charlotte van der Horst, Het Almeerse Orkest, Vocal Motion Almere en Salonorkest Panta Rhei. Het concert wordt live uitgezonden op de kanalen 32 en 40 van de ziekenhuistelevisie.
Op maandag 19 december treden tussen 12.00 en 13.00 uur de ‘Kerstengeltjes’ op in de centrale hal. De kinderen van kinderopvang De Regenboog gaan kerstliedjes zingen voor alle aanwezigen.
Koor ‘That’s Life’ treedt op zaterdag 24 december van 18.30 tot 19.15 uur op in de centrale hal. Het koor brengt diverse sfeervolle kerstliederen ten gehore voor liefhebbers. 24 december vindt om 20.00 uur in de binnenstraat een kerstviering plaats. Dit jaar verzorgen de geestelijk verzorgers deze viering in samenwerking met theatermaker, schrijver en theoloog Kees van der Zwaard en de stadscantorij van Almere Buiten.
Maandag 26 december zijn de poliklinieken, het laboratorium en mijnInfopunt gesloten. Voor overige afdelingen kunnen aangepaste openingstijden gelden.