Feestelijke opening Lilian's Roti Corner bij DoeMere

24 juni 2009 07:00

DOEMERE/BUITEN - Goed nieuws voor alle liefhebbers van heerlijk Surinaams eten: Lilian's Roti Corner heeft eindelijk een vaste standplaats. Donderdag opende Lilian Bayley haar rotikraam bij DoeMere, op de hoek van de Los Angelesstraat en de Miamistraat, bij wasstation De Wasbeer in Almere Buiten.


Lilian's Roti Corner was altijd al te vinden bij braderieën, feesten en markten. Door de grote vraag naar Lilian's kookkunst werd het tijd voor een vaste standplaats. Die is nu gevonden bij DoeMere in Buiten. Fractievoorzitter Bob Fonhof van de Almere Partij opende afgelopen donderdag de kraam op feestelijke wijze. Zo was er vrolijke muziek en gratis eten voor iedere gast.
Van nu af aan kan iedere Almeerder van dinsdag tot en met zaterdag kennismaken met de échte traditionele Surinaamse keuken in de vorm van maaltijden, snacks, koekjes, cakes, drankjes en zelfs Surinaams ijs van Fernandes! Om mee te nemen, of om gezellig aan de kar te verorberen.
Lilian's Roti Corner kan ook ingeschakeld worden bij buurtfeesten of bijvoorbeeld bruiloften. Vanzelfsprekend wordt er ook thuisbezorgd.

Lilian's Roti Corner

Winkelcentrum DoeMere (bij de Wasbeer)
06-25085320
www.lilians-roti-corner.webs.com
lilians.roti.corner@hotmail.com