Feestje voor stichting De Opkikker op Meergronden

10 juni 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - Voor de stichting De Opkikker hebben wij, vijf leerlingen uit klas B3H van school voor voortgezet onderwijs de Meergronden, een feest georganiseerd. Op dat feest wilden wij zoveel mogelijk oude mobieltjes ophalen.

Door Gina, Lorenzo, Lorenzo, Bas en Nadia


De opbrengst van de mobieltjes is voor de stichting De Opkikker die met dat geld zieke kinderen een feestelijke dag kunnen bezorgen, zodat ze even hun 'ziek zijn' kunnen vergeten.
Bij de voorbereiding werden we geholpen door drukkerij Dartli, die geheel belangeloos flyers voor ons had gedrukt. Met deze flyers waren wij, Gina, Lorenzo, Lorenzo, Bas en Nadia, de klassen rondgegaan, zodat iedereen op de hoogte was van deze actie en het feest.
Het feest werd gehouden op vrijdag 5 juni in de aula van de Meergronden. De rapper Psicho opende het feest en de rapgroep Mosaiek maakten het feest compleet. De directeur van De Opkikker, Ruud Sliphorst was ook op het feest aanwezig.
Het totaal aantal ingebrachte mobieltjes was op vrijdagmiddag nog niet het aantal wat we verwacht hadden, zodat we de inleverdatum tot maandag 8 juni verlengd hebben.
Diegene die de meeste mobieltjes inleverde kon een ritje winnen met een limousine of een trike. De winnaars van vrijdag zijn: eerste plaats voor Dean Martinus uit C1C en een tweede plaats voor Kjeld van Rooyer uit BG1D.