Feestweken met mooie aanbiedingenAlmeerse winkel beste van Ranzijn Tuin & Dier

10 juni 2009 07:00

DOEMERE - "Omdat we als beste winkel uit de interne winkelcompetitie van Ranzijn Tuin & Dier zijn gekomen, trakteren we onze klanten vanaf deze week tot zondag 21 juni", vertelt Pavo Knezevic, bedrijfsleider van Ranzijn Tuin & Dier in Almere Buiten.


"Ons team in Almere mocht het hoogste podium betreden van de interne winkelcompetitie" vertelt de Almeerse bedrijfsleider trots. "Wij hebben de beker met veel plezier in ontvangst genomen. Wij delen onze vreugde graag met al onze klanten, dus wij trakteren vanaf deze week tot en met zondag 21 juni!"
In de feestweken kunnen klanten niet alleen direct profiteren van de aanbiedingen in de feestfolder van Ranzijn Tuin & Dier, maar ook van het zeer complete en voordelig geprijsde assortiment dierbenodigdheden en veilingverse tuin- en kamerplanten.

Gratis bosje rozen

'En donderdag 11 juni krijgt iedere klant gratis een bosje rozen, zolang de voorraad strekt", gaat Pavo enthousiast verder. Op vrijdag 12 juni staat er bovendien voor de eerste 25 klanten, die minimaal 25 euro besteden, een 'Welcome'-standaard klaar. "Verder hebben we twee weken lang vertier voor jong en oud, met Ali Bami de Ballonnenclown, een springkussen, demonstraties zijdebloemen schikken en gratis suikerspin."
De winkelteams van de acht vestigingen van Ranzijn tuin & dier hebben vorig jaar in vijf rondes gestreden om de titel 'de beste winkel van Ranzijn tuin & dier van 2008. De winkelcompetitie is met veel enthousiasme ontvangen en de teams hebben zich vol overgave in de competitie gestort. De teams zijn per thema, waaronder Kerst, beoordeeld op de uitvoering van diverse zaken.
Kennismaken met het beste team van Ranzijn tuin & dier? Bezoek dan de winkel aan de San Franciscostraat 15 (elke doordeweekse dag koopavond).