Festival Kleur in HomerusparkGezocht: Kinderen die van springen houden

07 augustus 2007 08:35

POORT - Festival Kleur organiseert de eerste SPRING!-editie op zondag 15 september tussen 13 en 15 uur in het Homeruspark in Almere Poort met een openlucht kinderdisco. Het is de bedoeling dat 100 kinderen tussen 4 en 12 jaar springen, dansen én plezier hebben voor verdraagzaamheid.


Kinderen mogen springen op hun eigen manier. Ze mogen dus springtouw, trampoline of iets anders meenemen. Tijdens de openlucht kinderdisco is er ook de mogelijkheid om te genieten van andere leuke en lekkere dingen: springkussen, limonade, snacks, schminken, kinderbingo en diverse (creatieve) demo’s/workshops. Iedereen mag daarom de springschoenen of sokken aantrekken en meedoen. Dan kan natuurlijk ook op blote voeten.


Waarom Verdraagzaamheid?

SPRING! is de derde editie van het cross-over project festival Kleur. Het project is uitgegroeid tot een ontspannen en kleurrijk ‘Gezinsfeest’. SPRING! biedt ook een Open Podium voor Streektalenten op allerlei gebieden (zang, dans, theater, kunst, acrobatiek etc.).
Mensen die oude spelletjes (knikkeren, vliegeren, touwtje springen, touwtrekken, stelten lopen, tikkertje, elle, djoelen, verstoppertje spelen, stoelendans, koekhappen, spijkerpoepen, ezeltje prikken etc.) willen demonstreren zijn van harte welkom. Aanmelden op www.festivalkleur.nl