Festival 'Plaats Delict Open Air' haalt de zomer terug

10 september 2008 07:00

ALMERE - Young Artlab BG-22-24 viert de opening van het nieuwe seizoen met het gratis openluchtfestival 'Plaats Delict' op het Manifestatieveld in Almere Haven. Alle bands die op de gezellige vrijdagavonden aan de Kerkgracht succesvol waren, doen dit nog eens over voor een groter publiek.


De line-up kent een goede combinatie van bekende en bijna bekende rock- en rapartiesten. Namen als De Supermannen, Resistor, Robotix, DJ Gomes, Snake in the Mailbox, DJ Broky B, Mengelmoes, Boyd van der Zoyd, DJ Bigfingers, De Softies, Poast en Bassi zullen verdeeld over een kleiner en iets groter podium van zich laten horen. Mede dankzij een bijdrage van Tumult werd het mogelijk om deze talentvolle line-up aan te vullen met de meer gerenommeerde namen als Raymzter, The Freaks, DRT.
Op een plaats delict gebeurt altijd wel wat, dus zo is er naast de muziek demo's van bikers en graffiti-artiesten, is er een openlucht 'bruin café' en kunnen kinderen gratis worden geschminkt. Ook is er een T-shirt ontwerpwedstrijd waar de winnaar zijn eigen ontwerp in een oplage van vijf stuks cadeau krijgt. Van 14.00 tot 00.00 uur op het Manifestatieveld naast de jachthaven in Almere Haven. Kijk voor meer informatie op www.bg-22-24.nl of op http://nieuwfestival.hyves.nl. (Foto: aangeleverd)