Figuurstudio Bailine bestaat één jaar

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Figuurstudio Bailine aan de Markerkant bestaat één jaar. Eigenaresse Truus Strobos maakt er in oktober daarom een echte feestmaand van. Iedereen die een gratis proefbehandeling aanvraagt, krijgt er nog een extra gratis behandeling bij.


"En in de week van 15 oktober trakteren we alle bezoekers op allerlei gezonde lekkernijen", zegt Strobos die het afgelopen jaar haar klantenkring flink zag groeien.
"In mijn studio behandel ik uitsluitend vrouwen", legt Strobos uit. "Dat biedt de gelegenheid om in de studio ook echte persoonlijke vrouwenzaken te bespreken. Daar hebben veel dames behoefte aan. Wij geven persoonlijke begeleiding in een intieme huiskamersfeer.
De Bailine methode is veertig jaar geleden ontwikkeld door Noorse wetenschappers en bestaat uit drie onderdelen: Noorse wetenschappers ontdekten de mogelijkheid om door middel van stroomimpulsen de spieractiviteit te stimuleren. Het verhogen van de spieractiviteit zorgt voor vetverbranding en spierversteviging en brengt de bloedcirculatie op gang. "De stroomimpulsen spannen en ontspannen de spieren, waardoor alles steviger wordt en 'je strakker in je vel' komt te zitten, plaatselijk of over de hele linie", legt Strobos uit.

Voeding

Voor vrouwen die ook gewicht willen verliezen, heeft Bailine tips en adviezen om bewuster met voeding om te gaan. Geen streng dieet, maar ondersteuning gericht op het doorbreken van vastgeroeste eetgewoontes en het bewust worden van hoe, wanneer en wat wij eten. Strobos: "Wij weten allemaal hoe je kunt afvallen en je figuur kunt verbeteren, maar het daadwerkelijk doen en volhouden is minstens zo belangrijk!"
Studio Bailine

Truus Strobos
Markerkant 1205.10
1314 AJ Almere Stad