Fikse korting levert veel voordeel opOpendeurdagen bij Window Plus kozijnen

06 mei 2009 07:00

POLDERVLAK - Window Plus kozijnen, al vijf jaar dé specialist in Almere op gebied van kozijnen, ramen en deuren, houdt op twee weekeinden in mei 'Opendeurdagen'. Klanten die tijdens de Opendeurdagen een Profel kozijn, raam, deur, of dakkapel aanschaffen, krijgen 125 euro extra korting per aankoopschijf van 2.500 euro.


"In de showroom van Window Plus is een zeer uitgebreid assortiment aan ramen en deuren te ontdekken ", zegt de directeur van Window Plus kozijnen. "Zowel in kunststof, aluminium als hout."
Window Plus kozijnen is overigens méér dan uitsluitend leverancier van kozijnen, ramen en deuren. De directeur: "Wij bieden een totaaloplossing voor voor mensen met bouw- of verbouwplannen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, uitbouw, dakkapellen of serres: wij bieden als bouwonderneming alles aan. Alles in eigen hand: van advies - verkoop - productie - montage tot service. Overigens hebben wij de exclusieve rechten verkregen voor de verkoop en montage van een unieke Orangerie, die in onze showroom te bezichtigen is. We werken daarbij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal, tegen een veel scherpere prijs dan de andere leveranciers aanbieden."
Dankzij de Opendeurdagen kan iedereen bij Window Plus kozijnen nu flink besparen. Het loont dus de moeite om zeker in de maand mei de showroom aan de Zandzuigerstraat 156 binnen te stappen. De Opendeurdagen zijn op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei.

Window Plus kozijnen

Zandzuigerstraat 156
1333 MZ Almere Buiten
036-5490349
www.window-plus.nl