Fikse korting levert veel voordeel opOpendeurdagen bij Window Plus kozijnen

14 oktober 2009 14:00

BUITEN - Nog gedurende de hele maand oktober houdt Window Plus kozijn 'opendeurdagen'. Klanten die in oktober een Profel kozijn, raam, deur, of dakkapel aanschaffen, krijgen 125 euro extra korting per aankoopschijf van 2500 euro.


Vanwege deze spectaculaire actie is Window Plus kozijnen, al vijf jaar dé specialist in Almere op gebied van kozijnen, ramen en deuren, de hele maand oktober zes dagen per week geopend. In de showroom van Window Plus is een zeer uitgebreid assortiment aan ramen, deuren en kozijnen te vinden, zowel in kunststof, aluminium als hout."
Window Plus kozijnen is overigens méér dan uitsluitend leverancier van kozijnen, ramen en deuren. Zo biedt de bouwonderneming een totaaloplossing voor voor mensen met bouw- of verbouwplannen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, uitbouw, dakkapellen of serres: Window Plus biedt alles aan. Alles in eigen hand: van advies - verkoop - productie - montage tot service.
Het bedrijf heeft de exclusieve rechten verkregen voor de verkoop en montage van een unieke Orangerie, die ook in de showroom te bezichtigen is. Window Plus kenmerkt zich door te uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal te werken, tegen een veel scherpere prijs dan de andere leveranciers aanbieden.
Dankzij de Opendeurdagen kan iedereen bij Window Plus kozijnen, nu flink besparen. Het loont dus de moeite om zeker in oktober de showroom aan de Zandzuigerstraat 156 binnen te stappen.

Window Plus kozijnen

Zandzuigerstraat 156
1333 MZ ALMERE
036-5490349
www.window-plus.nl