Finaliste Sterretje Gezocht werkt in AlmereSterretje voor BNN gevonden?

15 juli 2009 07:00

STAD CENTRUM - Eén van de twee finalisten van het BNN-programma Sterretje Gezocht is dagelijks in Almere te vinden. De Volendamse Geraldine Kemper is geen Almeerse weliswaar, maar werkt, waar kan het ook anders, in 't Viscircus aan het Belfort.


Afgelopen vrijdag werd in de BNN-talentenjacht naar het nieuwe sterretje van de omroep, bekendgemaakt dat de 19-jarige Geraldine het tijdens de grote finale op vrijdag 17 juli opneemt tegen haar enige tegenstander: Fleur uit Amsterdam.
De dag na de uitzending stond ze weer gewoon in de viswinkel in Almere Stad, waar ze al regelmatig door klanten herkend wordt. "Ze krijgt veel positieve reacties", zegt haar collega bij 't Viscircus, Theo Koning. "Veel mensen vinden het leuk wat ze doet. Maar ze is ook heel talentvol. Op tv hebben mensen nog maar tien procent gezien van wat ze allemaal kan. Ze is namelijk ook al een aantal keer kampioen geworden met atletiek op de 400 en 800 meter. En ze heeft veel ambitie voor presenteren. Ze is er echt fanatiek mee bezig."
De winnares is 'een megatalent met ballen, een stomende sexy uitstraling en presentatieskills waar je niet omheen kan', zo luidt de omschrijving van BNN. Geraldine blijft nuchter onder de verwachtingen voor het programma. "Ik heb gewoon vijftig procent kans om het sterretje te worden. Maar ook als ik het niet wordt, vind ik de ervaring echt geweldig! Ik heb tijdens de opnames van het programma dingen gedaan die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Maar ik vind presenteren echt heel erg leuk om te doen en ik word er steeds beter in. Presenteren is trouwens wel iets dat je leert door het gewoon te dóen."
Kijkers kunnen per sms hun stem uitbrengen voor Geraldine. De finale is vrijdag 17 juli om 20.30 uur op Nederland 3.