Flevo Makelaars: actief, persoonlijk en betrokken

25 september 2018 03:00

BUITEN CENTRUM – Flevo Makelaars regelt de verkoop van een woning van het allereerste begin tot einde bij de notaris. Directeur Hans van Dijk beschrijft Flevo Makelaars als ‘een bijzondere gewone makelaar’. “Wij bieden het complete scala aan diensten aan dat nodig is om een woning aan- of te verkopen waaronder taxatie, hypotheken en verzekeringen”, aldus Van Dijk. “Daarnaast zijn we één van de weinige makelaars in Flevoland die rechtstreeks kunnen informeren over recreatiewoningen in Nederland en (ver) daarbuiten."


De makelaars van Flevo Makelaars zijn actief, persoonlijk en betrokken. “Wij werken er elke dag met het team hard aan om het makelaarsvak anders en beter te doen”, vertelt Hans van Dijk. “We bieden meer actie, meer beweging en meer resultaat tegen een duidelijk tarief.”
De verkoopinspanning van Flevo Makelaars is hoog. “In samenspraak met de klant bepalen wij een goede (vraag)prijs en strategie. Het motto is: “de woning te verkopen voor de best mogelijke prijs in de kortst mogelijke tijd met de beste middelen die ter beschikking staan. We bieden de woning actief aan op onze eigen website, op Funda en op diverse social media. Zonder extra kosten bieden we bezichtigingsmogelijkheden in de avonden en weekeinden en organiseren we open huizen dagen. Ons team neemt graag het hele verkoopproces van de woning uit handen.”
Flevo Makelaars is niet alleen dé makelaar voor Almere of Flevoland. “Ook voor wie op zoek is naar een woning in het buitenland zijn wij de partner. Wij hebben jarenlange expertise met de aankoop van woningen in het buitenland en kunnen helpen in het hele proces van het zoeken tot en met de (op)levering.Voor informatie kunt u altijd even bellen of langskomen, de koffie of thee staat altijd klaar.” besluit Hans van Dijk.