Flevo Makelaars verhuisd naar nieuw pand

20 november 2018 11:00

BUITEN CENTRUM – Het aanbod van woningen in Almere groeit nog steeds. Flevo Makelaars groeit daarin mee. De makelaar verhuisde naar een gloednieuw pand aan het Westeinde 2a in Almere Buiten. “Dit nieuwe pand is drie keer zo groot als onze oude locatie”, aldus directeur Hans van Dijk. “Met de groei van het pand breiden we ook onze diensten uit."

Flevo Makelaars biedt het complete scala aan diensten dat nodig is om een woning aan- of te verkopen. “Klanten kunnen bij ons voor alles terecht. Voor hypotheekadvies, verzekeringen, taxatie, aan- en verkoop van woningen en verhuur. Dankzij de uitbreiding van het pand kunnen we ook ons team uitbreiden. Zo komen er meer makelaars en een hebben we een eigen gecertificeerde taxateur”, aldus Van Dijk.
De makelaars hebben een 24/7 mentaliteit. “Dat betekent dat mensen altijd bij ons terecht kunnen. Daarin willen we onderscheidend zijn. Zo doen we naar wens ook bezichtigingen op zaterdag of zondag en in de avonduren. We zijn altijd bereikbaar.”
Flevo Makelaars is niet alleen de Makelaar voor Almere en Flevoland. “Onder de naam UniquEstate bieden wij vastgoed in het buitenland en op unieke plekken in Nederland. Zo hebben we projecten in Florida, Frankrijk, Spanje, Suriname, Thailand, maar bijvoorbeeld in Nederland ook een fantastische “Jan des Bouvrie” woning. Dat maakt ons de ‘bijzondere gewone’ makelaar."

Feestelijke opening

Het nieuwe kantoor aan het Westeinde 2a opent officieel op zaterdag 8 december, vanaf 13.00 uur. Volgens Hans van Dijk "is iedereen van harte welkom om het nieuwe kantoor te bekijken en vrijblijvend kennis te komen maken met ons voltallige team onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek. Om 13.30 uur zal onze mystery guest de opening verrichten.”
Meer informatie: www.flevomakelaars.nl en www.uniquestate.com