Floortec maakt vloeren weer als nieuw

16 mei 2008 12:08

ALMERE - In Almere heeft zich deze maand een vloerspecialist van Floortec gevestigd. Dit is een landelijke organisatie die stenen en houten vloeren een grondige renovatie geeft. "Floortec bewijst al ruim tien jaar dat het een gerenommeerde organisatie is, maar in Flevoland was er nog geen vestiging van Floortec", zegt adviseur en eigenaar Marc Bender. "Dus dat werd hoog tijd."


Floortec renoveert vloeren voor particulieren en bedrijven. "We zeggen eigenlijk dat Floortec begint waar de schoonmaker ophoudt", aldus Marc Bender. "We zijn gespecialiseerd in keramische - en natuurstenen vloeren, zoals marmer, leisteen en kwartsiet.
In de loop der jaren worden dergelijke vloeren doffer of ze slijten af. Na het vlakken wordt de vloer gepolijst tot het de glans heeft die de klant wenst. De vloer kan daarna beschermd worden om indringing van vuil te voorkomen.
Ook linoleumvloeren en houten vloeren worden door Floortec opgeknapt. "We hebben een uniek proces waarbij de vloer stofvrij wordt geschuurd waarna de vloer op de gewenste wijze afgewerkt wordt: lakken, olie of hardwax. Het is zelfs mogelijk om eiken vloeren aan te kleuren. Grijze en witte tinten zijn veel gevraagd. De vloer kan met het naderende EK zelfs oranje gekleurd worden! Of we hier veel vraag naar krijgen? Ik denk het niet. "
Particulieren en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een metamorfose van hun vloer kunnen contact opnemen met Marc Bender. "Wij komen dan vrijblijvend langs en geven een behandelingsvoorstel, die gepaard gaat met een inzichtelijke offerte. Daarna gaan we aan de slag."
Via de website www.floortec.nl zijn ook onderhoudsproducten voor de vloer verkrijgbaar.
Floortec
036-7070009
www.floortec.nl
info@floortecabs.nl