Fonds gehandicaptensport zoekt collectanten

16 november 2011 06:00

ALMERE – Handbalvereniging Najaden, de Almeerse Schaatsevereniging en duikvereniging AA-divers hebben de handen ineen geslagen en zullen van 1 tot 7 april 2012 collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport.


Het is zo gemakkelijk gezegd: minimaal een half uur bewegen per dag is goed voor iedereen. Een verplichting eigenlijk. Voor veel mensen is dit haalbaar, maar er zijn er ook veel voor wie dit helemaal niet zo vanzelfsprekend is, omdat ze met een beperking leven.
Handbalvereniging Najaden, de Almeerse Schaatsevereniging en duikvereniging AA-divers vinden het belangrijk dat hier verandering in komt. Daarom hebben zij samen met het Fonds Gehandicaptensport de handen ineen geslagen om te zorgen dat het Fonds Gehandicaptensport meer naamsbekendheid krijgt. Voor het derde achtereenvolgende jaar zal van 1 tot 7 april 2012 in Almere gecollecteerd worden, en als het aan de drie verenigingen ligt in zoveel mogelijk wijken in Almere.
Ze zoeken mensen die hier hun steentje willen bijdragen en willen helpen met collecteren. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Tineke Post via tineke@asv-almere.nl of Erna Nieboer via info@najaden.nl.