Ford C-MAX ANWB gezinsauto van het jaar 2012

12 oktober 2011 05:00

ALMERE – Vorige week is bekendgemaakt dat de Ford C-MAX niet alleen door experts, maar ook door leden van de ANWB tot Gezinsauto van het Jaar 2012 is verkozen. De toekenning van deze prestigieuze titel, dit jaar voor de veertiende keer uitgereikt, heeft Ford vooral te danken aan zijn praktische binnenruimte, het geprezen rijgedrag en comfort, en een ruim aanbod van nieuwe technologieën.


De jury is het er over eens dat de MPV de beste nieuwkomer is sinds de Opel Meriva vorig jaar tot Gezinsauto van het Jaar werd uitgeroepen.
Volgens de jury combineert Ford een forse binnenruimte met praktisch gebruiksgemak: zo is het mogelijk de driezitsachterbank om te toveren tot twee ruime losse stoelen. Tegen meerprijs zijn er op de C-MAX een aantal handige hulpsystemen zoals: Blind Spot Information System en Park Assist. Bovendien rijdt en stuurt de wagen geweldig.
De Ford C-MAX heeft gewonnen van de Volkswagen Jetta, Opel Astra Sports Tourer, Chevrolet Orlando, Citroën DS4 en Mini Countryman.
Ford is zeer verheugd met deze titel en ziet het als een bewijs dat de C-MAX de echte allround MPV is zonder compromissen aan rijeigenschappen, comfort en flexibele ruimte.
Meer info:
Ford Schurer-Kamphuis
Telefoon: 036 – 5334500
www.schurer-kamphuis.nl