Ford dealer Schurer-Kamphuis introduceert aantrekkelijk launch pack voor de nieuwe Ford Fiesta

05 november 2008 08:41

ALMERE - De nieuwe Ford Fiesta staat sinds korte tijd in de showroom bij Ford-dealer Schurer-Kamphuis met vestigingen in Almere, Lelystad en Dronten. Direct met de introductie van dit geheel nieuwe model lanceert Schurer-Kamphuis het zeer aantrekkelijke Launch Pack. Voor een meerprijs van slechts 1000 euro voorziet dit zorgvuldig samengestelde optiepakket de Ford Fiesta van een groot aantal luxe accessoires.


Zeer recentelijk maakte de nieuwe Ford Fiesta zijn opwachting in de showroom van Ford-dealer Schurer-Kamphuis. Hiermee volgt hij zijn succesvolle voorganger op, die al decennia lang één van de belangrijkste spelers is binnen het segment van de compacte auto’s. Met zijn onderscheidende kinetic Design, befaamde rijdynamiek, innovatieve technologieën en vernieuwde motoren gaat de nieuwe Fiesta ongetwijfeld een nieuw hoofdstuk toevoegen aan het langdurende Fiesta-succes. Bovendien introduceert Ford-dealer Schurer-Kamphuis tevens het Launch Pack, een optiepakket dat de Fiesta voorziet van een aantal praktische en luxe accessoires. Dit pakket wordt overigens alleen tijdens de introductiemaanden van de nieuwe Fiesta aangeboden.
“De Fiesta is altijd een enorm succes geweest. De introductie van een geheel nieuw model beschouwen wij dan ook als een zeer bijzondere gebeurtenis. En om deze gebeurtenis op een passende wijze te vieren, hebben we er voor gekozen om de klant te laten profiteren. Zij zijn immers de sleutel van het succesverhaal rondom de Fiesta. Zij kunnen de Fiesta nu voorzien van een aantal luxe zaken zonder hiervoor diep in de buidel te hoeven tasten,” licht Sako de Boer van Ford-dealer Schurer-Kamphuis toe.

Launch Pack
Het Launch Pack is een zeer uitgebreid optiepakket dat ter introductie is te bestellen op alle Ghia- en Titanium-uitvoeringen van de nieuwe Ford Fiesta. Dit omvangrijke pakket voorziet de Fiesta, voor een meerprijs van slechts 1000 euro, onder meer van de volgende zaken:
“   Automatische airconditioning
“   Automatisch dimmende binnenspiegel
“   Bluetooth/voicecontrol
“   Cruise control
“   Elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels
“   Parkeersensoren aan de achterzijde
“   Radio/CD-speler met AUX-aansluiting inclusief extra groot multifunctioneel beeldscherm
“   Regensensor
“   Voorruitverwarming
Sako de Boer verwacht dan ook veel Fiesta’s af te mogen leveren met dit pakket: “Voor een geringe meerprijs voorzien de kopers hun Fiesta van een groot aantal aantrekkelijke opties. Bovenop de al zeer omvangrijke Ghia- of Titanium-uitrusting maakt dit de Fiesta tot een van de meest luxueuze auto’s binnen het compacte segment. En dit uiteraard tegen een zeer scherpe prijsstelling. Overigens moeten kopers niet te lang wachten met het bestellen van een nieuwe Fiesta met Launch Pack, want het pakket zal alleen tijdens de introductiemaanden leverbaar zijn.”