Ford-dealer Schurer-Kamphuis introduceert aantrekkelijke S-MAX Trend

24 juni 2009 07:00

ALMERE - De Ford S-MAX staat sinds zijn introductie in 2006 aan de top van zijn segment. Deze sportieve Multi Activity Vehicle is de eerste Ford met kinetic Design en is met vele prijzen beloond, waaronder de prestigieuze ´Car of The Year 2007´ award.


De Ford S-MAX is sinds de introductie samen met zijn luxueuze stalgenoot, de Galaxy, een groot succes in geheel Europa. Dat is vooral te danken aan zijn sportieve uitstraling, de indrukwekkende rijkwaliteiten, het hoge comfortniveau en het zeer ruime en variabel in te richten interieur. Tot nu toe was de S-MAX in Nederland in één riant uitgeruste uitvoering leverbaar. Ford introduceert nu een tweede uitvoering, genaamd Trend. Deze nieuwe S-MAX kenmerkt zich door een extra aantrekkelijke aanschafprijs en een uitgebreide standaarduitrusting.

Veelzijdige kwaliteiten

De Ford S-MAX heeft de afgelopen twee jaar veel automobilistenharten voor zich weten te winnen. Jorgen Dragt van Ford-dealer Schurer-Kamphuis: "Wij horen van onze klanten dat ze in het bijzonder de veelzijdige kwaliteiten, zoals het comfort en de dynamische rijprestaties, erg waarderen. De S-MAX combineert zijn sportieve uitstraling en dynamisch weggedrag met veel ruimte en tal van praktische mogelijkheden. Het weggedrag en het gemak waarmee de S-MAX zich laat manoeuvreren zijn ongekend voor een auto van dit formaat. Het is zowel een representatieve rijdersauto voor de zakelijke automobilist als een comfortabele (gezins-)auto die in de vrije tijd optimaal kan worden benut."
Gamma

Ford Nederland breidt het S-MAX gamma uit met een aantrekkelijke Trend uitvoering. Tot nu was de S-MAX in één, riant uitgeruste uitvoering leverbaar. Deze uitvoering blijft in het programma en heet vanaf nu Titanium. De nieuwe S-MAX Trend beschikt uiteraard over alle bekende kwaliteiten van de S-MAX, maar kenmerkt zich in het bijzonder door een extra gunstige prijsstelling en een hoog uitrustingsniveau. Daartoe behoren zaken als dual zone volautomatische airconditioning, elektrische voorruitverwarming, elektrische portierramen vóór en achter met automatische sluitfunctie, ESP, cruise control, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en twee inklapbare sleutels, sportstoelen vóór, 16 inch stalen velgen en mistlampen vóór.
Motorisering en vanafprijzen

De Ford S-MAX Trend is leverbaar met de bekende 2.0-liter 16v 145 pk sterke Flexifuel-motor, waarmee zowel reguliere benzine als bio-ethanol (E85) getankt kan worden.
De S-MAX Trend is tevens leverbaar met een nieuwe 115 pk sterke 2.0 TDCi-motor, afkomstig uit de Ford Mondeo. Deze motor is niet leverbaar op de Titanium uitvoering.
De S-MAX Trend 2.0 benzine staat in de prijslijst voor 29.950 euro, terwijl de TDCi-dieseluitvoering een prijskaartje heeft van 36.400 euro.
De S-MAX Trend is met onmiddellijke ingang leverbaar bij Ford-dealer Schurer-Kamphuis met vestigingen in Almere, Lelystad en Dronten. (Foto: aangeleverd)