Foxypiercing

18 maart 2009 08:00

FAUNABUURT - Mihaela, Willy en parttime kracht Priscilla vormen samen het team van Foxypiercing. Sinds 2004 houden zij zich met veel enthousiasme en op een vakkundige manier bezig met het verfraaien van de 'human body'. Dit doen zij door het zetten van een piercing of tattoo.


De perfect geoutilleerde studio is gevestigd aan het Bizonplantsoen 21 in Almere Buiten. Uiteraard beschikt Foxypiercing over de benodigde vergunningen en voldoet de zaak aan alle eisen die gesteld zijn door de GGD en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Sinds 2006 is Foxypiercing aangesloten bij de VPPN. Slechts veertien studio's in Nederland voldoen aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne en vakkundigheid die door deze Vereniging Professionele Piercers Nederland gesteld worden (zie www.vppn.nl).
Foxypiercing heeft een keuze uit wel 1500 sieraden in diverse materialen waaronder 14 en 18 karaats goud, titanium, chirurgisch staal, Bioplast, PTFE en heeft zelfs Swarovsky-sieraden uit voorraad leverbaar.
Sinds kort werkt Foxypiercing met de nieuwste generatie tattoomachines. Die zijn fluisterstil, preciezer af te stellen en bijna pijnloos tatoeëren bewerkstelligen.
Om de privacy van de klanten zoveel mogelijk te garanderen, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. In alle rust en onder het genot van een drankje kunnen klanten hun wensen kenbaar maken. In overleg met de klant geven de piercers van Foxypiercing een esthetisch verantwoord advies waarna eventueel direct met het plaatsen kan worden begonnen.
Onder de 16 jaar kan alleen een afspraak gemaakt worden onder begeleiding van een van de ouders of wettelijke vertegenwoordiger.
Er kan zeven dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur een afspraak gemaakt worden bij Team Foxypiercing.

Foxypiercing

Bizonplantsoen 21
1338 JE Almere
06-21452791