Frisse wind door Squash Almere

07 oktober 2009 07:00

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Er waait een frisse wind door Squash Almere: twee nieuwe eigenaren Tom Colondam en Susan Jane Cornelius hebben voor een sprankelende start van het seizoen gezorgd op 1 september.


Voor Squash Almere betekent dat tegelijkertijd het begin van een nieuw tijdperk, waar uitstraling, betaalbaarheid, goede faciliteiten, binding met de klant en 'service with a smile' het menu vormen voor (sportief) plezier op hoog niveau.
Sinds Tom en Susan Jane op 1 juni bij Squash Almere zijn aangetreden, is er veel veranderd: het Squash en Activiteiten Centrum aan de Marathonlaan 20 straalt in alle opzichten fris-, open- en gezelligheid uit.
Het centrum wordt ook gemoderniseerd. Een online-reserveringssysteem is al operationeel, de klanten(betaal)pas is geïntroduceerd en werpt voor klanten en personeel de eerste vruchten af. Er is een belsysteem voor bediening bij de banen op piekuren, en er komen plasma-schermen waarop onder andere trainingsvideo's en wedstrijden te zien zijn.

Sauna

Naast modernisering en uitbreiding van de bestaande situatie, staan er nieuwe faciliteiten en diensten op het programma: de bouwtekening voor een sauna is bijvoorbeeld al bijna klaar. "We werken keihard om alle plannen zo snel mogelijk te verwezenlijken. Ons doel is dat onze klanten het gevoel hebben dat ze tegen hun zin iets achterlaten als ze naar huis gaan, en dat al vast staat dat ze terugkomen om het weer mee te maken," aldus Colondam.
Naast de faciliteiten om dat te verwezenlijken is voor de klant een breed squash-aanbod gecreëerd: de open clubavond voor leden, trainers, personeel en sponsors, gratis clinics die voor leden en niet-leden van elk niveau toegankelijk zijn, deelname aan de SBN-regiocompetitie en diverse interne competities, en lessen en trainingen voor alle spelniveaus.
"Goed en gemotiveerd personeel is de bindende factor", vindt Colondam. "Wij hebben een uitgebalanceerd team van enthousiaste mensen, zowel voor het horeca-gedeelte als voor het squash-gedeelte. Zij staan garant voor inspanning, ontspanning en vooral: fun!"
Squash Almere is ook sterk betrokken bij andere bedrijven en instellingen. Het centrum biedt dagelijks enkele uren onderdak aan Blink Sport BSO, de nieuwe buitenschoolse opvang waar bewegen voor de kinderen hoog in het vaandel staat. Daarnaast maken alle middelbare scholen van Almere dankbaar gebruik van de faciliteiten.
Nieuwsgierig? Kom naar de open dag op de Marathonlaan 20 op 18 oktober van 11.00 - 16.00 uur. Het programma is te lezen op: www.squashalmere.nl.