Funky feest in Almere Events Centre

24 december 2008 08:00

ALMERE - Funky people opgelet, want op 'New Years Eve 2009' staat er een gloednieuwe editie van Funkadelic op het programma bij Almere Events Centre. Woensdag 31 december 2008, van 23.00 tot 06.00 uur wordt het een groot spektakel.


Funkadelic is inmiddels een begrip en door SLAM FM geselecteerd tot één van de tien beste New Years Eve-party's.
Benny Rodrigues, zeer enthousiast over Funkadelic, zal deze avond wederom laten horen waarom hij in 2007 tot house-DJ is uitgeroepen. Shermanology (Andy en Dorothy Sherman) afgelopen zomer nog op Sensation zullen het nog eens over doen, maar dan in Almere.
Resident Andy Safado zal het dak van Almere Events Centre er helemaal afblazen. Daniel Beasley, een vaste waarde in de scène, zal met zijn minimal en techhouse voor extra variatie zorgen. Gilton Franklin, bekend van Fame=Dj's, zal met zijn diepe house een verpletterende indruk achterlaten. Remaniax en Enri-Que die al op eerdere edities hebben gestaan, zullen vooral hun eigen producties ten gehore brengen. Verder zullen Original en Dah Costah voor de eclectische klanken zorgen in de tweede area. Kijk voor meer info op www.funkadelic.nl.
Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via Ticketservice, Free Record Shop, Postkantoor en GWK. Leeftijd: 18 jaar en ouder. (Foto: aangeleverd)