Garage De Marken biedt dealerkwaliteit tegen normale prijzen

30 september 2009 07:00

DE MARKEN - "Wij bieden dealerkwaliteit tegen normale prijzen", zegt Michel Bresser, eigenaar van Garage De Marken in Haven. De ruime, zeer moderne en lichte garage is een verademing voor autobezitters van wie de auto gerepareerd moet worden. "En geen verrassingen achteraf in de factuur."


"We zijn een universele garage, dus met elk automerk kan je bij ons terecht", zegt Bresser. "Geen probleem is ons te gek. Of het nu gaat om een gehele autodiagnose of een storing in de elektronica: met onze modernste apparatuur sporen wij het op en repareren wij het zeker."
Ook voor de APK, onderhoud, revisies, problemen met de airco kunnen Almeerse autobezitters bij Garage De Marken terecht. "Bovendien," voegt Bresser er aan toe, "hebben wij een zogenaamde pechservice, als de auto ergens langs de weg staat en je niet verder kan. We bieden leenauto's als de auto in reparatie is."
Airco's repareren, afvullen, of schoonmaken, het zeer ervaren team van Garage De Marken draait er de hand niet voor om. "We hebben vier verschillende bruggen. Alle reparaties kunnen wij daardoor uitvoeren." Ook is er een APK-straat waarbij met moderne emissie-apparatuur gemeten wordt en een remmen-testbank, waarbij digitaal de kwaliteit te onderzoeken is.
Klanten van de nieuwste en moderne garage aan de Ambachtsmark 65 in Haven krijgen in tegenstelling tot sommige andere garages vooraf precies te horen wat een reparatie gaat kosten. "Bij Garage De Marken zijn er inderdaad geen verrassingen in de factuur achteraf", beaamt Bresser. "We werken met veel plezier en vinden duidelijkheid heel belangrijk."

Radardetector

Almeerders die toch nog een radardetector willen inbouwen, kunnen hun 'bolide' naar de Ambachtsmark rijden. "Of het nu een wat klassiekere auto is of juist een nieuwe, soms is het prettig om wél een navigatiesysteem, cruise control of radardetector in te laten bouwen." Bresser besluit: "Tegen normale prijzen krijgt onze klant dealerkwaliteit!"
Voor meer informatie over de pech-, stadsservice en alle andere mogelijkheden:
Garage De Marken, Ambachtsmark 65, Almere Haven. (Foto's: Fred Rotgans)