Gastoptreden van singer/songwriter Joep HeggerOPA is terug

26 november 2008 08:00

ALMERE - Het Open Podium Almere (OPA) start vrijdagavond 28 november om 20.00 uur met weer een nieuw seizoen van maandelijks terugkerende open podia in de kleine zaal van de Kunstlinie. Dit wordt traditiegetrouw het zesde jaar dat OPA begint.


Diverse Almeerse artiesten zullen tijdens OPA op het podium staan. Zoals vanouds is er ook deze vrijdag weer een diverse mix van comedians, dans-acts, zang en musicaltheater. Tevens is er een bijzonder gastoptreden van singer/songwriter Joep Hegger, die met zijn zelfgeschreven muziek al menig keer diverse theaterzalen stil wist te krijgen van ontroering.
De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Helen Smid. Deze doorgewinterde presentatrice van eigen bodem is niet alleen regelmatig op de planken te vinden, maar houdt zich ook achter de schermen intensief bezig met het begeleiden van beginnende en bekende artiesten, zoals zangeres Deborah, het nichtje van Gordon, die al reeds twee keer bij OPA optrad en een avond presenteerde.
Zelf optreden bij OPA kan natuurlijk ook. OPA is er voor alle Almeerse artiesten van 16 tot 86 jaar. Inschrijven voor een open podium kan op de website www.openpodiumalmere.nl. Tevens is op deze site alle data te vinden waarop het open podium plaats vindt gedurende het seizoen.
Wie zin heeft in een leuke theateravond kan gewoon als gast aanwezig zijn bij het open podium. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te koop via de website of bij Jamin in Almere Stad.