Geen verhuisplannen?Kom naar de Paasshow van Stijl 2000

01 april 2009 07:00

VELUWSE KANT - De woningmarkt stagneert en veel mensen hebben de plannen om hun huis in de verkoop te zetten voorlopig in de ijskast gezet. Maar een goed alternatief is uw woning aantrekkelijker maken. Nu investeren en uw huis energiezuiniger en veiliger maken is een heel goede investering. Groter wonen kan ook door uw bestaande woning uit te breiden met een dakkapel, aanbouw of serre.

Stijlvol wonen
Waarom wachten op herstel van de woningmarkt? Dat kan nog even duren, terwijl u toe bent aan een ruimere of energiezuiniger woning. U staat verstelt van de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, dakkapellen, puien, serres, carports, veranda daken, balkonbeglazing, zonwering, garage- en luxe binnen en buitendeuren en nog veel meer onderhoudsvrije producten.
Woonlasten naar beneden
De energiekosten zijn de laatste jaren enorm gestegen daarom is het noodzakelijk die kosten met honderden euro’s per jaar naar beneden te brengen. De meeste oudere woningen beschikken namelijk niet over Hoogrendementsglas. Om de overstap naar een lagere energierekening aantrekkelijk te maken betaalt STIJL 2000 de meerprijs van het HR glas.
Vertrouwen en zekerheid
Alle werkzaamheden worden door eigen montageteams en bouwbedrijf uitgevoerd. Die combinatie heeft er de afgelopen 15 jaar mede voor gezorgd dat er een tevreden klantenkring is opgebouwd die voor 50% van de opdrachten zorgt. De unieke garantie zelfs tot 20 jaar zorgt voor optimale zekerheid.
Kom binnen kijken!
Paasshow vrijdag 10, zaterdag 11 en maandag 13 april (2e Paasdag). Iedere bezoeker ontvangt gratis ons splinternieuw MAGAZINE van ruim 100 pagina’s en een rolmaat van 5 meter. STIJL 2000 Almere, Palmpolstraat 62, (afslag 5 t.o. Tuincentrum Overvecht)