Geert Bröring heeft NVM-titel binnen

23 oktober 2009 07:00

STAD CENTRUM - Geert Bröring van Bröring ERA Makelaars is afgelopen week door de NVM officieel beëdigd tot makelaar o/g. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader, de heer Joop Bröring die 47 jaar geleden werd beëdigd tot makelaar.
De weg naar het behalen van de titel 'NVM-makelaar' is zeer intensief. Heeft de gegadigde de studie tot makelaar o/g afgerond, dan mag hij of zij zich bij de NVM 'kandidaat-makelaar' noemen. Voor de titel NVM-makelaar is gedegen en ruime praktijkervaring nodig. Een NVM-makelaar heeft een zware praktijktoets afgelegd waarbij het accent ligt op taxeren, praktijkkennis van de markt en bedrijfsonroerend goed. Als deze praktijktoets succesvol wordt afgerond, mag men zich gecertificeerd makelaar taxateur (RMT) noemen en officieel woonhuizen en bedrijfsonroerend goed taxeren. Een NVM-makelaar treedt toe tot de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en legt tijdens de beëdiging een eed af. Met deze belofte geeft men aan zich te houden aan de NVM-erecode en kwaliteit na te zullen streven.

Team

Geert en Joop Bröring vormen een succesvol team van gecertificeerde taxateurs bij Bröring. Beiden taxeren onroerend goed in opdracht van onder andere particulieren, tussenpersonen en banken. Een taxatierapport is noodzakelijk bij onder andere koop van een woning, een verbouwing, bij (ver)nieuwbouw, oversluiten van een hypotheek of bij erfpacht. Voor een vlugge afhandeling stuurt Bröring het taxatierapport desgewenst rechtstreeks naar de bank of tussenpersoon. Meer informatie: www.broringmakelaars of: 036- 5342524.