Geheel verzorgd Weekendje weg met BasisKeuken

03 december 2008 08:00

ALMERE - BasisKeuken aan de Markerkant 10-136b heeft de komende weken een speciale actie: iedereen die een keuken koopt krijgt een gratis 'weekendje weg' aangeboden via Fletcher Hotels."We houden bij BasisKeuken niet zo van schreeuwende acties", zegt Eddy van Valen, "Want uiteindelijk betaalt de klant het toch zelf. Door juist niet te schreeuwen, maar gewoon goed in te kopen en door waar te maken wat je zegt onderscheiden wij ons van de Bennetjes en de kampioenen.
Deze decembermaand schenkt BasisKeuken iedereen die een keuken koopt een geheel verzorgd weekendje weg voor twee personen. Dit is een leuke samenwerking met de gastvrije Fletcher Hotelgroep. "Dit is voor Almeerders die ons nog niet kennen een reden om eens een bezoek aan de showroom te brengen", zegt Van Valen. "Zo kunnen zij zelf ervaren dat wij trendy keukens verkopen voor superlage prijzen. Daarnaast hebben wij met vier weken een zeer snelle levertijd. Wij komen zelf de keuken bij klanten opmeten en installeren hem ook zelf. We bedenken samen met de klant een opstelling en geven dan een 3D-ontwerp mee. Zo kan een verantwoorde keuze worden gemaakt."
Deze aanpak heeft BasisKeuken een positief imago opgeleverd. Van Valen: "Maar dat heeft ook te maken met de enthousiaste collega's en het feit dat bij ons geen aanbetaling hoeft te worden gedaan. Bovendien zijn al onze keukens honderd procent recyclebaar. Dat is tegenwoordig voor klanten gelukkig ook een belangrijk argument. Ik hoop in december veel mensen blij te maken met een weekendje weg."

BasisKeuken

Markerkant 10-136 b
1316 AL Almere
036-5346969
www.basiskeuken.nl
almere@basiskeuken.nl