Genomineerden Promotieprijs Almere 2010 bekend

15 mei 2010 11:01

ALMERE - De genomineerden voor de Promotieprijs Almere 2010 zijn bekend. In de categorie 'personen' zijn Jörgen Raymann, Remi Bonjasky en Barry Bouquet voorgedragen.


Voor de categorie 'organisaties' behoren Strandfestival ZAND, Restaurant 't Veerhuys en de Politie Almere tot de kanshebbers. De Promotieprijs 2010 wordt uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Burgerzaal van het Stadhuis op dinsdag 18 mei. Het publiek mag door middel van stemkastjes stemmen op de uiteindelijk winnaar.
Een speciale jury met onder meer burgemeester Annemarie Jorritsma, Ym de Roos en Regina van Oorschot, Ambassadeurs bij de campagne 'Ontdek het geheim van Almere' en winnaars in 2009 met Almere 2018, Martin Ort, directeur van de Ondernemers Vereniging Stadshart Almere kozen de genomineerden uit een lijst met kandidaten die door Almeerders zijn voorgedragen.
In het verleden wonnen onder andere fotograaf Bob Friedländer, Ali B, Paul de Leeuw en SBS6 de Promotieprijs Almere. De winnaars ontvangen uit handen van burgemeester Jorritsma een kunstwerk van de Almeerse kunstenaar Frank van de Ven.
Almeerders die aanwezig willen zijn bij de uitreiking van de Promotieprijs kunnen zich aanmelden via info@hetgeheimvanalmere.nl. Het feestelijke programma start om 19.30 uur.