Genomineerden sportverkiezing 2011 bekend

07 december 2011 06:00

ALMERE - De genomineerden voor de Almeerse sportverkiezing 2011 zijn bekend. De sportverkiezing vindt plaats op woensdag 14 december vanaf 19.30 uur in de businesslounge van het Topsportcentrum Almere in Almere Poort.


In de categorie sportman zullen honkballer Sidney de Jong, honkballer Brian Engelhardt en handboogschutter Peter Elzinga een gooi doen naar de titel. Bij de vrouwen zijn Natalie Grinham (squash), Marije Huigenbosch (bobslee) en Areke Spel (softbal) genomineerd. Bij de sporttalenten gaat de strijd tussen zeiler Jelle de Boer, zwemmer Ivar de Jong en badmintonner Alex Vlaar. De herenhoofdmacht van HAVAS (handbal), het mixed handboogschietteam Peter Elzinga en Inge van Caspel en het eerste team van Dekker BVA (badminton) nemen het tegen elkaar op in de categorie sportploeg.
Het evenement wordt georganiseerd door het Sportbedrijf Almere en zal voor de eenentwintigste keer worden gehouden. De avond wordt gepresenteerd door Thialf-speaker Jan van der Meulen. De winnaars ontvangen hun prijs uit handen van aansprekende namen in de Almeerse Sport. De verkiezingen bijwonen kan door u aan te melden via mjbeek@almere.nl.