Geraldine van 't Viscircus nieuwe BNN-presentatriceSterretje gevonden

22 juli 2009 07:00

STAD CENTRUM - Geraldine Kemper, één van de twee finalistes voor het BNN-programma 'Sterretje Gezocht', is hét Sterretje voor omroep BNN. Ze won afgelopen vrijdag tijdens een spannende finale en krijgt een contract als presentatrice bij de jonge omroep.


Vorige week zei Geraldine in deze krant "presenteren vind ik echt heel leuk om te doen", en zei daarbij graag 'Try Before You Die' en 'Spuiten & Slikken' te willen presenteren. Die wens komt in vervulling, want afgelopen zondag was ze al te zien in Spuiten & Slikken en aanstaande zaterdag vertrekt ze naar Engeland voor opnames voor Try Before You Die.
"Alles komt uit wat ik graag wilde", zegt Geraldine. "Het is echt heel leuk, maar het is nog wel onwennig allemaal. Hiervoor was ik nog rustig aan het studeren, nu ga ik een programma presenteren." In Try Before You Die presenteerde ze het zomernieuws. "Dat was allemaal live, dus het moest in één keer goed. Het ging wel oké, maar ik zag wel dat er nog dingetjes beter kunnen." In hetzelfde programma zei ze nog wel eens XTC te willen proberen. "Dat wel, maar ik ga echt niet alle drugs uitproberen voor een programma. Dat heb ik ook tegen BNN gezegd, dus dat weten ze." Van het gerucht dat BNN-presentator Dennis Storm een oogje op de kersverse presentatrice heeft, wist Geraldine niks. "Leuk, maar ik heb al een vriend."

Sportshow presenteren

Eigenaar van 't Viscircus, Theo Koning, is trots op Geraldine. "Ze kan echt ontzettend veel, wat ze nu op tv heeft laten zien is nog niets vergeleken met de talenten die ze heeft. Samen met BNN wil ze een sportshow opzetten, dat sluit weer aan op haar studie sportmanagement." Door al het presentatiewerk heeft Geraldine minder tijd om in de viszaak te werken. "Maar we wachten het rustig af. Als ze tijd heeft, helpt ze altijd mee in de winkel."