Gerth Coiffures na 25 jaar weer terug op oude adres

16 maart 2010 23:00

HAVEN CENTRUM - De bekende kapperszaak Gerth Coiffures in Haven is na 25 jaar weer terugverhuisd naar het pand waar het allemaal begon: Houtstraat 22-24. "We kunnen hier ons zilveren jubileum vieren", zegt eigenaar Gilbert Gerth. En dat gebeurt spectaculair: 21 dagen lang krijgen krijgt iedereen maar liefst 25 procent korting."Sinds half maart zijn we weer op het adres gevestigd waar we tien jaar geleden vertrokken", zegt Gerth. "Het voelt als thuiskomen. Mijn moeder begon de zaak 25 jaar geleden met drie kapsters in dienst. Inmiddels heb ik het overgenomen en zijn we doorgegroeid naar een team van elf kapsters. Ik ben er trots dat er een écht team staat, dat het vak verstaat. De sfeer is uitstekend en dat geeft ook de klanten een prettig gevoel."
Om het jubileum te vieren krijgt iedere klant tot woensdag 7 april maar liefst 25 procent korting. Gerth: "Zo kunnen de mensen voordelig kennismaken met onze zaak en bijvoorbeeld ook het nieuwe revolutionaire nieuwe product van L'Oreal : Inoa. Daarmee kunnen haren gekleurd worden zonder het gebruik van ammoniak."
Overigens krijgen 65-plussers bij Gerth Coiffures op maandag altijd al 25 procent korting. "En op andere dagen 10 procent. Dat is overigens al jaren het geval."
Gerth is trots dat zijn zaak bij veel Almeerders bekend is. "De consument is in die kwart eeuw veel kritischer geworden. Maar met dit team houdt iedereen elkaar scherp."

Gerth Coiffures

Houtstraat 22-24
1353 BB Almere Haven
036-5317935