Geslaagde testdag Daspe Racing bij Cup Ibiza

29 december 2009 07:59

ALMERE - De ijskoude wind die Circuitpark Zandvoort teisterde kon geen afbreuk doen aan de geslaagde testdag van Daspe Racing afgelopen week voor de Cup Ibiza.


Coureur Davey Spelde is enthousiast over de 2010 Cup Seat Ibiza. "Na een rondje of twee direct één te zijn met een nieuwe auto gebeurt niet snel, met deze auto klikte het direct. Hij stuurt neutraal en doet precies wat je wilt, een van de voordelen is dat je veel sneller op het gas kunt bij het uitkomen van een bocht."
Komend jaar wordt de Seat klasse in twee categorieën verdeeld, de auto die tot nu toe gebruikt wordt en de 2010 uitvoering. Daspe Racing is momenteel bezig om met de eerstgenoemde aan de start te staan. Om de plannen voor volgend jaar te realiseren is Daspe Racing naarstig op zoek naar nieuwe Almeerse sponsors. "Wij hebben al diverse bedrijven enthousiast gemaakt en dat werpt momenteel zijn vruchten af", aldus manager Hans Spelde. " Bedrijven die met ons in zee gaan krijgen hier verrassend veel voor terug."
Iedereen die geïnteresseerd is kan info aanvragen via hans@dasperacing.nl of direct contact opnemen met Hans via: 06-54948112.