Get Inspired bij Soul Essentials

16 september 2009 07:00

MOLENBUURT - Als inleiding op het nieuwe seizoen organiseert Soul Essentials in de Molenbuurt op zondag 27 september een zinderende Inspiratiedag. De toegang is gratis.


Iedere Almeerder kan zich die dag op allerlei manieren oriënteren en laten informeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lichaamsgerichte therapieën, alternatieve geneeswijzen, Yoga, meditatie, verwennerij en meer. Kinderactiviteitencentrum Amberrosia (www.amberrosia.nl) verzorgt de opvang van de kinderen zodat ouders zelf onbezorgd deze Inspiratiedag kunnen meebeleven.
Soul Essentials verzorgt de hele dag door presentaties over de trainingen en cursussen zoals NLP, Yoga, Trainingen Zelfvertrouwen (ook voor kinderen!), Meiso Shiatsu, Mindfulness Buiten, Chakra Balancing, Familieopstellingen enzovoort. De verschillende presentatoren geven ook demonstraties.
In de overige ruimten wordt een verscheidenheid aan alternatieve geneeswijzen gepresenteerd, zoals CranioSacraal en Dorn therapie(rugwervelcorrectie), cosmetische acupunctuur, verschillende massagevormen en homeopathie.
Het centrum Soul Essentials bestaat uit trainingszalen, praktijken voor coaching en natuurgeneeskunde, een schoonheidssalon en een Wellness-gedeelte met sauna en spa. Het voornaamste uitgangspunt is Mind Your Body: aandacht voor lichaam en geest. In een warme, huiselijke sfeer waar de kernelementen persoonlijke aandacht, deskundigheid, vernieuwing en plezier voortdurend centraal staan. Dat alles maakt Soul Essentials uniek in Almere.

Soul Essentials

Brandersmolenstraat 24
ALMERE BUITEN
036-5329314 of 06-46343922
www.soul-essentials.nl