Gezinsuitbreiding voor topsporters Beck, Grinham en BerdenOpvolging voor Almeerse topsporters?

14 juni 2010 20:31

ALMERE - Of het net zulke topatleten worden als hun ouders, is natuurlijk nog maar de vraag en misschien ook wel helemaal niet zo belangrijk. Maar zowel Olympiër Timothy Beck als squashspeelster Nathalie Grinham uit Almere werden de afgelopen weken verblijd met een zoon. Grinham is getrouwd met Tommy Berden, die vroeger ook bij de wereldtop squash hoorde.


Timothy Beck is drievoudig Olympiër. Afgelopen winter maakte Beck nog deel uit van het nationale bobslee-team dat uiteindelijk niet in actie kwam. Op 24 mei schonk zijn vrouw Penelope het leven aan Logan Casey Thomas. Timothy en zijn vrouw Penelope waren al de gelukkige ouders van Olivia Liyana Beck. Die is intussen al anderhalf jaar.
Nathalie Grinham en Tommy Berden werden donderdag 27 mei de trotse ouders van zoon Kieran. De 32-jarige squashster kwam vanwege haar zwangerschap vorig jaar oktober voor het laatst in actie tijdens de Hong Kong Open. Daar hield ze het na winst in haar openingspartij voor aanvang van de tweede ronde voor gezien door extreme vermoeidheid en misselijkheid. Ondanks het feit dat Grinham al bijna acht maanden uit de roulatie is, bezet ze nog steeds de derde plaats op de wereldranglijst. Ze verwacht later dit jaar haar rentree te maken op de squashbaan. Eind 2011 wil Grinham nog één keer een serieuze poging wagen om wereldkampioene te worden. Het gecombineerde WK voor mannen en vrouwen vindt dat jaar van 28 oktober tot en met6 november plaats in Rotterdam.