Gezocht: acts en muziekbandjesEvenaar Festival op 29 mei in Almere Buiten

04 maart 2010 08:00

BUITEN CENTRUM - Het Evenaar Festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 29 mei aan de Evenaar in Almere Buiten. Ook de nabijgelegen winkelcentra BuitenMere en DoeMere worden bij het festival betrokken. Het belooft weer een fantastische mix te worden met aandacht voor kunst, sport en cultuur. Het Evenaar Festival begint om 10.00 uur en is tegen middernacht afgelopen.


De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen en het programma krijgt steeds meer vorm. Om dit programma goed in te kunnen vullen is de organisatie op zoek naar acts die te maken hebben met het circus. Denk daarbij aan éénwielers, jongleren en vuurspuwen. Ben jij die jongleer die ons evenement in de lucht kan houden of de vuurspuwer die zijn publiek in vuur en vlam zet? Neem dan contact op via de mail en stuur gelijk een foto van je act mee. Vergeet je gegevens niet te vermelden.
Hetzelfde geldt voor Flevolandse bands die het leuk vinden om een kort optreden van een kwartier op het professionele podium voor een groot publiek. Heb je interesse? Stuur dan een mail, voorzien van je bio, foto en een filmpje of je opgenomen nummers, naar ons toe. Je doet dan mee aan Flevoland Talent.
Voldoe jij aan de Evenaar Festival-eisen? Schrijf je dan in om jouw kunsten te laten zien! Je kunt reageren via info@evenaarfestival.nl.
Dit jaar zal er extra aandacht worden besteed aan Kika, Kinderen Kankervrij. Met op het programma 'Kunst voor Kika' en 'Kinderen voor Kika' wordt dit goede doel tijdens het festival in de schijnwerpers gezet.
Voor meer informatie op www.evenaarfestival.nl.