Gezond en blijvend afvallen bij Simply Beautyfull 2 the MaxEerste 'Bio-HCG' -afvalrace groot succes

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - In 23 dagen 8 tot 10 procent van het lichaamsgewicht afvallen: het kan. Bij body- en beautycentrum Simply Beautyfull 2 the Max in Stedenwijk hebben vorige week 25 mensen de Bio-HCG+kuur van 23 dagen afgerond en hebben daarmee in totaal 228,4 kilo gewicht verloren. De deelnemers zijn gemiddeld 9,1 kilo per persoon afgevallen.


Ook Gerrieke van den Heuvel heeft meegedaan aan de afvalrace bij Simply Beautyfull 2 the Max. In 23 dagen verloor zij 9,3 kilo. Gerrieke: "Om de dag ging ik me wegen bij Anneke. De begeleiding van haar is echt supergoed, met al mijn vragen kon ik bij haar terecht. En de resultaten zijn echt te zien!" Gerrieke gaat nu door met de tweede kuur. "Ik heb tijdens de eerste kuur totaal geen terugval gehad. Maar ook geen hongergevoel."
Anneke: "De winnares is 11,4 kilo afgevallen, 12,6 procent van haar lichaamsgewicht. Want door de Bio-HCG krijg je geen hongergevoel meer, absoluut geen ingevallen snoet, alleen maar puur vetverlies." De winnares is razend enthousiast en verlengt de kuur met dertien dagen. Anneke: "Dan verliest ze de rest van haar overgewicht, nog vijf kilo en is dan in 36 dagen klaar!"
Een nieuwe afvalrace start maandag 13 oktober. "Dan ben je klaar en gestabiliseerd voor de feestdagen. Succes verzekerd! Grijp je kans en doe gewoon mee! IJzersterke mentale begeleiding van je Personal Coach!" Meer informatie op www.biohcg.nl.

Simply Beautyfull 2 the Max

Vlaardingenstraat 47
1324 LB Almere Stad
036-5342441