Gezondheidscentrum in Poort heet Vizier

24 december 2008 08:00

ALMERE - In Almere Poort wordt door Zorggroep Almere een nieuw gezondheidscentrum gebouwd. Het wordt het 23ste gezondheidscentrum van de Zorggroep in Almere en gaat 'Vizier' heten.


Hoewel de oplevering van het definitieve gezondheidscentrum nog even op zich laat wachten, kunnen inwoners van Almere Poort voor hun huisarts, fysiotherapeut, apotheek en andere zorgverleners nu al terecht in gezondheidscentrum Archipel aan de Poëziestraat in Literatuurwijk.
In het voorjaar van 2009 stapt het dan nog kleine team van Vizier over naar een woonhuis in Almere Poort zelf om van daaruit het definitieve gebouw te zien verrijzen. Dit wordt naar verwachting begin 2010 opgeleverd.
Via de website www.gezondheidscentrumvizier.nl kunnen nieuwe bewoners zich al inschrijven bij Vizier. Ook bewoners die binnen Almere naar het nieuwe stadsdeel verhuizen, kunnen gebruik maken van het verhuisformulier op de website.
De naam Vizier is gekozen omdat het nieuwe gezondheidscentrum open staat voor de menselijke maat in de zorg, maar ook voor technologische vernieuwingen in de zorg.