Gezondheidscentrum informeert over EHBO en kleine kwalen

11 januari 2012 06:00

NOORDERPLASSEN - Gezondheidscentrum Het Noorderdok organiseert een informatieavond over EHBO en kleine kwalen voor bewoners uit de wijk op dinsdag 24 januari. De entree is gratis. De bijeenkomst vindt plaats in het centrum aan Razeil 29 en duurt van 19.45 tot 21.30 uur. De koffie en thee staan klaar om 19.30 uur.


De deelnemers krijgen van diverse zorgverleners van Het Noorderdok handvatten hoe om te gaan met eerste hulp bij ongelukken en kwalen.
Alle belangstellenden hebben de mogelijkheid om mee te denken over de invulling van de informatieavond. Op het digitale aanmeldformulier op www.zorggroep-almere.nl (gezondheidscentrum Het Noorderdok) kunnen één of meerdere onderwerpen worden aangekruist, bijvoorbeeld brandwonden, kneuzingen of oorontstekingen. Aanmelden kan ook via dit digitale aanmeldformulier of via de receptie tot 16 januari. Er zijn ongeveer veertig plaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de receptie van gezondheidscentrum Het Noorderdok, via 036-5454420. Mailen: gc.noorderdok@zorggroep-almere.nl.