Gezondheidscentrum Parkwijk ook 's avonds geopend

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Gezondheidscentrum Parkwijk is sinds dinsdag 7 oktober geopend van 8.00 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds. Dat is drie uur langer dan normaal. Het centrum komt hiermee tegemoet aan de groeiende behoefte van klanten aan ruimere openingstijden.


De extra openingsuren in de avond zijn bedoeld voor geplande zorg, dat wil zeggen zorg op afspraak. Het gehele gezondheidscentrum is tijdens de avond geopend, waardoor de klant avondafspraken kan maken met vrijwel alle hulpverleners die in Parkwijk werkzaam zijn, zoals huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut, maatschappelijk werker, opvoedadviseur en verloskundige. Daarnaast is ook de apotheek geopend. Hier kunnen klanten terecht met hun vragen, recepten en voor zelfzorgmiddelen.
Tijdens de avondopenstelling van 17.00 tot 20.00 uur is de receptie van het gezondheidscentrum telefonisch bereikbaar, via het algemene nummer 036-5454520. De receptie is er voor algemene vragen en het eventueel afzeggen van afspraken. Voor het maken van afspraken kunnen klanten overdag contact opnemen met het centrum.