Glashandel Adrie van den Hoek naar Almere24 uurs glas- en slotservice op één adres

27 mei 2009 07:00

GOOISEKANT - Glashandel Adrie van den Hoek uit Hilversum heeft nu ook een vestiging in Almere geopend. Aan de Monitorweg 26 op bedrijventerrein Gooisekant kunnen Almeerders rekenen op een 24 uurs-service bij glas- en inbraakschade van deze unieke glashandel.


"In Hilversum staan wij al meer dan 25 jaar bekend als een gerenommeerde glashandel", zegt Adrie van den Hoek. "Het bijzondere is dat wij naast een glashandel ook nog eens een slotenservice hebben. In combinatie met de 24 uurs-calamiteitendienst is dat een groot voordeel. Immers: wie bijvoorbeeld na een inbraak de kapotte ruit en het slot wil vervangen is met één belletje klaar. Onze monteur komt direct langs en zorgt dat het pand met een noodvoorziening weer afgedicht is. In alle ellende hoeven de gedupeerde niet én een glashandel én een slotenmaker te bellen. Ze krijgen bij ons geen antwoordapparaat, maar altijd persoonlijk een medewerker aan de telefoon die vervolgens een monteur aanstuurt."
Glashandel Adrie van den Hoek is 365 per jaar 24 uur per dag beschikbaar bij calamiteiten. "Binnen 30 minuten staat een monteur op de stoep en maakt het pand verzekeringtechnisch weer dicht. De gedupeerde heeft daar geen omkijken naar. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook zorgen voor definitieve vervanging van ramen, deuren, kozijnen, glas en sloten volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen. Eventueel kunnen we dat zelfs met spoed bestellen."
In Hilversum werken alle woningcorporaties en de politie samen met Adrie van den Hoek. "In onze Hilversumse vestiging komen steeds meer Almeerse klanten binnen. Alle reden voor ons om onze vleugels uit te slaan."
Glashandel Adrie van den Hoek
Monitorweg 26
1322 BJ ALMERE
tel: 036-5366565
fax: 036-5364641
www.adrievandenhoek.nl