Gocer Snel Service Kledingreparatie/Stomerij

25 juni 2010 10:24

STAD CENTRUM - Hikmet Uysal levert met zijn bedrijf Gocer zoveel mogelijk diensten op het gebied van kledingreparaties. Ook heeft Gocer een stomerij. Donderdag 1 juli, vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli heeft de winkel een speciale actie: een kostuum stomen voor 5 euro of een broek inkorten voor 5 euro.


"Ik woon vanaf met dertiende in Nederland", zegt eigenaar Hikmet Uysal. "Ik werkte in meerdere confectiezaken en ben dus opgeleid als een kleermaker. Later begon ik mijn eigen kledingatelier in Amsterdam en Hillegom."
In 2008 begon Uysal in Almere een kledingatelier. Aanvankelijk ging het om een kledingzaak. "Nadat ik had gezien dat dit een hele andere zaak was, ben ik weer begonnen aan een kledingatelier, waarbij ik weer kledingreparaties ging doen. Ik ben dus hier in Almere pas begonnen aan mijn nieuwe zaak, waarbij ik zoveel mogelijke diensten lever op het gebied van kledingreparaties en ook een stomerij heb: Gocer Snel Service Kledingreparatie/Stomerij. De naam Gocer komt van het dorp waar ik vandaan kom in Turkije."
De winkel ligt precies tegenover de MediaMarkt en is makkelijk te bereiken. "Voor elk probleem met kleding kan ik een oplossing vinden. Veel mensen weten niet dat kleding behalve ingekort, ook verlengd (of uitgelegd) kan worden. Men hoeft oude kleding dus niet weg te gooien, maar wel een tweede kans geven. Ik heb ervaring met de verwerking van allerlei stoffen dus ook leer, suède en bont. Ook doe ik herstelwerkzaamheden aan gordijnen: voeren, korter maken maar ook langer maken met zo'n 20 centimeter is vaak heel goed mogelijk zonder opvallende dwarsnaden. Ook voor meubelovertrekken, stoelhoezen/kussens is Gocer het juiste adres."
Naast particuliere klanten biedt Gocer ook diensten aan bedrijven.

Gocer Snel Service Kledingreparatie/Stomerij

Zadelmakerstraat 59
1315 AN ALMERE
036-4355522