Goud voor synchroonzwemteam Watervrienden

06 november 2019 00:00

ALMERE – Het Almeerse Synchroonzwemteam van zwemvereniging Watervrienden heeft afgelopen weekend goud gewonnen op de tweejaarlijkse Seniorenkampioenschappen.

Het evenement was georganiseerd door Watervrienden Almere, in samenwerking met Watervrienden Nederland. Op zaterdag 2 november werd het technische onderdeel gezwommen in zwembad Almere Poort, waar alle zwemsters twee technische figuren moesten laten zien. Het puntentotaal werd dan meegenomen in de einduitslag op zondag, toen alle uitvoeringen werden gezwommen in Zwembad Almere Stad.

Het werd een echt Almeers feestje. Leanne van Zanden behaalde goud bij de solo's categorie 1. Natasja van Suijdam behaalde brons bij solo's categorie 2. Bij de duetten categorie 1 behaalden Josie Langley en Dagmar Hoogendijk goud en teamgenoten Annika Kooke en Jaimy Hobo zilver. Bij de groepsnummers was het optreden van zwemsters Marjolein Döpp, Sylvana Klamer, Josie Langley, Dagmar Hoogendijk, Leanne van Zanden, Natasja van Suijdam, Lisa Stegers & Julia van Bruchem goed voor goud. Zilver was voor de Deurnese Watervrienden en Brons voor de Eindhovense Watervrienden.

Het Synchroonzwemteam van Watervrienden Almere traint elke zondagavond van 18.30 tot 21.00 uur in het zwembad van Almere-Stad. Meer informatie: www.watervriendenalmere.nl.

(Foto: Paula Strik)

Gerelateerd

Kringloop
HV Almere