Gouden Tennisfinale-dag op Joymere

29 september 2009 07:00

FILMWIJK - Een bijzonder geslaagd tennistoernooi op Joymere. Een fantastische sfeer, goede, spannende wedstrijden en zoveel plezier. Zowel van de spelers als de toeschouwers. Van jong tot oud, van klein tot groot, van talentvol tot opbouwend talent.


Grote gouden bekers voor de sterkste spelers bij de heren en dames. Wat is er zondag 20 september genoten van zoveel mooi en goed tennis. Tennis is zoveel meer dan alleen in het bezit zijn van mooie slagen, het mentale tactische spelletje, dat is de slagroom op de taart. En er was heel veel slagroom op 'klein Wimbledon'.
De opkomende jeugd van Joymere weet waar ze nu naartoe willen groeien, maar kunnen eigenlijk niet meer wachten. Maar gelukkig voor hen de tijd gaat snel, dus voor ze het weten…Is het gouden tijdperk aan hen.
Joymere heeft het zomerseizoen spectaculair geëindigd een mooie opmaat naar het winterseizoen. Tot 1 oktober kan men nog spelen in het zomerseizoen. Vanaf maandag 5 oktober start Joymere met het twaalfde winterseizoen.
Aanmeldingen voor tennislessen als ook de aanmeldingen voor de gratis tennisles:
Tennis in het 'Echie' voor de jeugd op woensdag 30 september van 16.00 tot 17.30 uur en maak kennis met tennis op woensdag 30 september van 19.30 tot 21.00 uur.
Aanmelden kan via www.joymere.nl of tennispark@joymere.nl.