Graffitiworkshop voor jeugd en senioren in Meenten en GriendenBekende Nederlander bezoekt Haven op natio

15 september 2009 07:00

MEENTEN EN GRIENDEN - "In het kader van Nationale Burendag en als afsluiting van het jaar organiseren we een graffitiworkshop met jeugd en senioren op 26 september", zegt Edo van Tienen, voorzitter van bewonersvereniging Grienden en Meenten.


Daarmee biedt de bewonersvereniging in Haven senioren de kans om samen met een jonger iemand kennis te maken met graffiti. "Bij voorkeur een kleinzoon, kleindochter, buurjongen of buurmeisje", licht Van Tienen toe. "Het gaat hierbij natuurlijk niet alleen om het kennismaken met graffiti, maar ook om eens op een andere manier met elkaar om te gaan." Deelnemers aan de workshop hoeven niet creatief te zijn. "Als je je naam kunt schrijven, kun je bijvoorbeeld al leuke dingen doen. En we hebben uitstekende begeleiding geregeld."


Mystery Guest

De graffityworkshop is door Douwe Egberts uitgekozen als dé locatie voor de nationale burendag in Haven waar een Bekende Nederlander speciaal naar toekomt. "Ze wilden niet zeggen wie die mystery guest is," zegt de voorzitter mysterieus, "maar het belooft een leuke middag te worden."
Deelname aan de graffitiworkshop kost niets. "Alleen een telefoontje of een mailtje om je op te geven. En de verf en de drankjes zijn ook gratis."
De workshop start om 12.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Aanmelden vooraf is verplicht: secretariaat@griendenenmeenten.nl of 06-51517119.